YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Kaymakam Mehmet Tahir İmam Hatip Ortaokulu

May

Resim dersi öğretmenimiz Erkan KIRAN öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizinde  yardımıyla okul sıralarımızı yeniliyorlar.Kendilerine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

May

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet HASSİMİTÇİOĞLU Beden Eğitimi Dersinde öğrencilerin sportif beceriler kazanması için çeşitli etkinlikler yaptırmaktadır.

May

Rehber öğretmenimiz Merve DURMAZ "Evin Okula Yaklaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri" projesinin 2.dönem seminerinde velilerimizin daha bilinçli olmları amacıyla bilgilendirme yapmıştır.Velilerimize katılım belgesi verilmiştir.

May

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ibadetlerini yapabilmeleri ve mesleki gelişimin uygulanabilmesi için okulumuzda mescit oluşturulmuştur.

May

Din Kültürü Öğretmenimiz Mustafa COŞKUN ve Öğrencilerimiz Mahallemizde cami ziyareti gerçekleştirdiler.Öğrencilerimiz ezan okuma,kamet getirme gibi birçok konuda uygulama yaptılar.

May

Öğrencilerimiz tarafından Mübarek Ramazan Ayı hakkında bilgiler veren afişler hazırlanmıştır.Öğrencilerimize çok teşşekkür ediyoruz.

May

"Velilerimizle Okuyoruz" projesine katılan ve destek veren velilerimize sertifikalarını verdik.

May

Futbol turnuvası şampiyonumuz 8b sınıfı olmuştur.

May

Voleybol turnuva şampiyonumuz 7-a sınıfı olmuştur.

May

Beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet HASSİMİTÇİOĞLU´nun düzenlediği voleybol maçları,öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla eğlenceli gecmektedir.

May

Rehber Öğretmenimiz Merve DURMAZ öğrencilerimize Sağlıklı Yaşam,Teknoloji Bağımlılığı ve Tütün Bağımlılığı hakkında seminer verdi.

Nis

Sosyal Bilgiler Dersinde öğrencilerimizin özgür iradelerini kullanma konusunda bilinçli olmalarını sağlamak amacıyla drama etkinliği gerçekleştirildi.

Nis

Öğretim programlarında yer alan kazanımlar zümre öğretmenlerimiz btarafından değerlendirilmişitir.